Курьеры
РУС

Küpsised ja muud salvestustehnoloogiad

  • Küpsised sisaldavad väikseid tekstilõike ja neid kasutatakse brauseri teabe salvestamiseks. Need võimaldavad teil salvestada ja vastu võtta tunnuseid ja muud teavet arvutites, telefonides ja muudes seadmetes. Samadel eesmärkidel kasutatakse ka muid tehnoloogiaid, sealhulgas brauserite või seadmete poolt salvestatud andmeid, seadmetega seotud tunnuseid ja muud tarkvara. Selles poliitikas nimetatakse kõiki neid tehnoloogiaid küpsisteks.
  • Kasutame küpsiseid, kui teil on konto DropAsapp mobiilirakenduses. Küpsised võimaldavad DropAsappil pakkuda teile tooteid ja analüüsida teie kohta saadud teavet, sealhulgas teavet teiste saitide ja rakenduste kasutamise kohta (sõltumata sellest, kas olete registreeritud ja sisse logitud),
  • Need põhimõtted selgitavad, kuidas me küpsiseid kasutame ja milliseid juhtimis võimalusi teil nende kasutamisel on. Kui selles poliitikas ei ole sätestatud teisiti, reguleerib meie küpsiste kaudu kogutud andmete töötlemist andmete kasutamise poliitika.
  1. Miks me kasutame küpsiseid?
    Küpsised võimaldavad meil pakkuda DropAsapp-tooteid, kaitsta neid ja parendada neid sisu isikupärastamise, reklaami tõhususe häälestamise ja mõõtmise ning turvalisema keskkonna loomise kaudu. Meie kasutatavad küpsised võivad aeg-ajalt muutuda, kui DropAsapp tooteid värskendatakse ja täiustatakse. Me kasutame neid järgmistel eesmärkidel.
    1. Autentimine
      • Teie konto kontrollimiseks ja sisselogimise kontrollimiseks kasutame küpsiseid. See võimaldab meil pakkuda DropAsapp-toodetele mugavamat juurdepääsu, samuti näidata teile asjakohaseid funktsioone ja sisu.
      • Näiteks kasutame küpsiseid, et saaksite DropAsapi lehtedel navigeerida ilma, et peaksite uuesti sisse logima. Küpsised võimaldavad meil ka teie brauserit “meelde jätta”, nii et te ei pea uuesti DropAsappisse sisse logima, kui vahetate kolmanda osapoole rakendusi või kolmandate osapoolte saite.
    2. Saitide ja toodete turvalisus ja terviklikkus
      • Kasutame küpsiseid teie konto, andmete ja DropAsapp-toodete turvalisuse ja turvalisuse tagamiseks.
      • Näiteks saame nende abiga tuvastada katsed pääseda Facebooki kontodele ilma loata näiteks kiirelt paroolide sortimise abil ja võtma kasutusele täiendavaid turvameetmeid. Kasutame küpsiseid ka teabe salvestamiseks, mis võimaldab teil oma konto parooli unustamisel taastada või taotleda täiendavat autentimist, kui teavitate meid oma konto häkkimisest.
      • Samuti kasutame küpsiseid, et võidelda toimingute vastu, mis rikuvad meie eeskirju või takistavad meil Facebooki tooteid pakkumast.
      • Näiteks aitavad küpsised meil võidelda rämpsposti ja andmepüügirünnakute vastu, tuvastades arvutid, mida kasutatakse võltsitud Facebooki kontode massiliseks loomiseks. Samuti kasutame küpsiseid pahavaraga nakatunud arvutite tuvastamiseks ja nende edasise kahjustamise vältimiseks. Lisaks aitavad küpsised meil takistada alla teatud vanuses inimestel Facebooki kontode loomist.
    3. Etendus
      • Kasutame küpsiseid, et muuta teie töö Facebooki toodetega võimalikult mugavaks.Näiteks aitavad küpsised meil suunata liiklust serverite vahel ja mõista, kui kiiresti Facebooki tooted erinevate inimeste vahel laadivad. Saame registreerida teie ekraani ja akende kuvasuhte ja suuruse ning teada saada, kas olete suure kontrastsusega režiimi sisse lülitanud, et meie saitide ja rakenduste kuva seadistada
    4. Аналитика и исследования
      • Kasutame küpsiseid, et mõista ja parеndada, kuidas inimesed DropAsapp tooteid kasutavad.
      • Näiteks annavad küpsised teile teada, kuidas inimesed DropAsapp-tooteid kasutavad, analüüsivad, millised DropAsapp-toodete osad on inimestele kõige kasulikumad ja huvitavamad ning milliseid funktsioone saab täiustada.
  2. Privaatsusavaldus
    1. Isikuandmed, mida me töötleme.
      1. Nimi, e-posti aadress, telefoninumber, elukoht.
      2. Toimivus ja hinnangud / hinnangud / kommentaarid.
    2. Isikuandmete töötlemise eesmärk
      1. Kogume ja töötleme isikuandmeid, et seostada Reisijaid Vedajatega kaupade või teenuste tõhusaks ülekandmiseks.
      2. Tellimuse kinnitamiseks, teiega, reklaami ettevõtetega ja muude pakkumiste saamiseks on vajalik e-posti aadress.
      3. Teiega ühenduse võtmiseks ja kaupade või teenuste edasiandmiseks tulevikus on vaja telefoninumbrit.
      4. Elukoht on vajalik kullerfirmale ülekandmiseks, et nad teaksid, kuhu teile kaubad või teenused toimetada.
      5. Asukoht mobiilirakenduses peab olema sisse lülitatud, et töötada kaartidega, samuti vaadata “kus juht hetkel asub koos talle üleantud kaupadega”
    3. Õiguslik põhjendus
      1. DropAsapp.com veebisaidi teenuste kasutamise eelduseks on nõusolek isikuandmete töötlemiseks.
      2. Isikuandmeid võib töödelda ka juhul, kui kahtlustatavate maksete uurimise ja avastamise vastu on õiguslikult põhjendatud huvi.
    4. Isikuandmete saajad
      1. Teie isikuandmeid avaldatakse ainult ettevõttes DROPASAPP OÜ, töötajatele, kes on meie operaatorid, kullerid, mõnel juhul võidakse teie andmeid edastada väliste partnerfirmade kulleritele.
    5. Turvalisus ja juurdepääs
      1. Eesti Vabariigi territooriumil tegutsev partner kannab ainuisikulist vastutust Eesti Vabariigi territooriumil teenuste osutamise ajal kogutud isikuandmete säilitamise eest.
      2. DROPASAPP OÜ teenuste osutamisel kogutud isikuandmeid võib edastada ja säilitada Zone Media Ltd. andmekeskuses. ja / või Amazon Web Services, Inc., mis asuvad Euroopa Liidu liikmesriikide territooriumil. Isikuandmetele pääsevad juurde vaid DROPASAPP OÜ grupi ettevõtete ja partnerite volitatud töötajad ja neile on juurdepääs ainult teenuste kasutamisega seotud küsimuste (sh kaupade või teenuste kohaletoimetamisega seotud vaidluste) lahendamiseks.
      3. DROPASAPP.COM grupi ettevõtted ja OÜ Partnerid pääsevad isikuandmetele juurde ulatuses, mis on vajalik klienditeeninduse pakkumiseks vastavas riigis.
    6. Juurdepääs, parandamine, säilitamine, kustutamine ja andmete teisaldatavus
      1. Isikuandmeid saab üle vaadata ja parandada dropasapp.com portaalis
      2. ВTeie isikuandmeid säilitatakse seni, kuni teil on meie portaalis EhoSushi.ee aktiivne konto. Kui teie konto on suletud, säilitatakse isikuandmeid veel 5 aastat.
      3. Raamatupidamise jaoks vajalikke andmeid säilitatakse 5 aastat.
      4. Haldus- või kriminaalkuriteo, pettuse või valeandmete kahtlustamise korral säilitatakse andmeid 10 aastat.
      5. Vaidluse korral säilitatakse andmeid kuni nõuete rahuldamiseni või selliste nõuete aegumis tähtaja lõppemiseni.
      6. Meie / Partner vastame e-kirjaga saadetud isikuandmete eemaldamise ja edastamise taotlusele kuu jooksul ning märgime andmete kustutamise ja edastamise tähtaja.
    7. Vaidluste lahendamine
      1. Isikuandmete töötlemisega seotud vaidlused lahendatakse klienditoe teenuse ([email protected]) kaudu.
      2. Juhendajaks on Eesti Andmekaitse Inspektsioon (www.aki.ee), kellega saab ühendust võtta e-posti aadressil [email protected]